جدول ۴-۹٫ پارامتر های مدل قانون توان بدست آمده برای نمونه های نشاسته در شرایط حضور و عدم حضور بزاق (دمای ۳۷ درجه سانتیگراد) ۱۱۵
جدول ۴-۱۰٫ میانگین مجذورات برای پارامتر های مدل های هرشل-بالکلی و سیسکو با بهره گرفتن از داده های ویسکوزیته برشی و تنش برشی مربوط به انواع نشاسته ها ۱۱۷
جدول ۴-۱۱٫ پارامتر های مدل هرشل- بالکلی بدست آمده برای نمونه های نشاسته در شرایط حضور و عدم حضور بزاق (دمای ۳۷ درجه سانتیگراد) ۱۱۸
جدول ۴-۱۲٫ پارامتر های مدل سیسکو بدست آمده برای نمونه های نشاسته در شرایط حضور و عدم حضور بزاق (دمای ۳۷ درجه سانتیگراد) ۱۱۹
جدول ۴-۱۳٫ پارامتر های مدل بینگهام بدست آمده برای نمونه های نشاسته در شرایط حضور و عدم حضور بزاق (دمای ۳۷ درجه سانتیگراد) ۱۲۰
جدول ۴-۱۴٫ اثر زمان اعمال تنش برشی (۵۰ معکوس ثانیه) بر روی ویسکوزیته ظاهری نمونه های نشاسته در حضور بزاق (دمای ۳۷ درجه سانتیگراد) ۱۲۶
جدول ۴-۱۵٫ میانگین مجذورات برای پارامتر های مدل های کنتیک ساختار درجه دو، کاهش تنش درجه یک و ولتمن با بهره گرفتن از داده های ویسکوزیته برشی و تنش برشی مربوط به انواع نشاسته ها ۱۲۸
جدول ۴-۱۶٫ پارامتر های مدل کنتیک ساختار درجه دو بدست آمده برای نمونه های نشاسته در شرایط حضور و عدم حضور بزاق (دمای ۳۷ درجه سانتیگراد و تنش برشی ۵۰ معکوس ثانیه) ۱۲۹
جدول ۴-۱۷٫ پارامتر های مدل شکست تنش درجه یک بدست آمده برای نمونه های نشاسته در شرایط حضور و عدم حضور بزاق (دمای ۳۷ درجه سانتیگراد و تنش برشی ۵۰ معکوس ثانیه) ۱۳۱
جدول ۴-۱۸٫ پارامتر های مدل ولتمن بدست آمده برای نمونه های نشاسته در شرایط حضور و عدم حضور بزاق (دمای ۳۷ درجه سانتیگراد و تنش برشی ۵۰ معکوس ثانیه) ۱۳۳
) (غلظت ۸ و ۱۲ درصد، دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و فرکانس ۱ هرتز) ۱۳۹
η) نمونه های ژل نشاسته ها در دو غلظت ۸ و ۱۲ درصد (دمای ۲۵ درجه سانتیگراد، فرکانس ۱ هرتز) ۱۴۲
جدول۴-۲۱٫ پارامترهای معادله توانی برای مدول های ذخیره و افت نمونه های ژل نشاسته در غلظت های مختلف (دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و کرنش ۵/۰ درصد) ۱۴۶
جدول ۴-۲۲٫ کارایی مدلسازی صورت گرفته بر اساس جدول جستجوی فازی جهت تخمین میزان گلوکز رهایش یافته در شرایط روده شبیه سازی شده ۱۴۹
فهرست علامتها و اختصارها
معادل فارسی | معادل انگلیسی | علامت |
درجه جایگزینی | Degree of substitution | DS |
گرماسنجی افتراقی | Differential scanning chromatography | DSC |
انرژی فعالسازی | Activation energy | Ea |
طیف سنجی مادون قرمز | Fourier transform infrared spectroscopy | FT-IR |
مدول ذخیره | Storage modulus | G′ |