۱۶
همکاری با تشکل های روستایی
۸۶/۲
۰۳/۱
۳۶۰/۰
۱۷
سرمایه مالی
۶۲/۲
۰۹/۱
۴۱۶/۰
۱۸
استفاده از ارقام مناسب پسته
۴۴/۲
۶۰/۱
۶۵۵/۰
۱۹
دسترسی به دانش و اطلاعات فنی پسته کاری
۴۰/۲
۶۳/۱
۶۷۹/۰
۲۰
۴-۱۶منابع اطلاعاتی در پسته کاری
- ۳۵۳ نفر (۹۷ درصد) از افراد مورد مطالعه، شرکت های مشاوره ای را در حد بالا (خیلی زیاد و زیاد) به عنوان منبع اطلاعاتی برای کسب دانش و اطلاعات در خصوص پسته کاری مناسب دانسته اند، ۳ نفر (۸/۰ درصد) آن را متوسط ارزیابی کردهاند و ۸ نفر (۲/۲ درصد) در حد کم و خیلی کم مناسب دانسته اند.
- ۳۵۳ نفر (۹۷ درصد) از پاسخگویان، مرکز خدمات را در حد بالا (خیلی زیاد و زیاد) به عنوان منبع اطلاعاتی برای کسب دانش و اطلاعات در خصوص پسته کاری مناسب دانسته اند، ۴ نفر (۱/۱ درصد) آن را متوسط ارزیابی کردهاند و ۷ نفر (۹/۰ درصد) در حد کم و خیلی کم مناسب دانسته اند.
-از دیدگاه ۳۵۳ نفر (۹۷ درصد)، کارشناسان ترویج در حد بالا (زیاد و خیلی زیاد) به عنوان منبع اطلاعاتی برای کسب دانش و اطلاعات در خصوص پسته کاری مناسب ارزیابی شده است و فقط ۱۱ نفر (۳ درصد) میزان مناسب بودن کارشناسان ترویج را به عنوان منبع اطلاعاتی کم ارزیابی کرده اند.
- ۳۴۳ نفر از کل ۳۶۴ نفر افراد پاسخگو، مراکز تحقیقاتی را در حد زیاد و خیلی زیاد به عنوان منبع اطلاعاتی برای کسب دانش و اطلاعات در خصوص پسته کاری مناسب دانسته اند، ۱۶ نفر (۴/۴ درصد) آن را متوسط و فقط ۵ نفر (۳/۱ درصد) آن را در حد کم و خیلی کم ارزیابی کرده اند.
- نتایج نشان می دهد که ۳۲۶ نفر (۵/۳۷ درصد) از پاسخگویان رادیو و تلویزیون را در حد زیاد و خیلی زیاد به عنوان منبع اطلاعاتی برای کسب دانش و اطلاعات در خصوص پسته کاری مناسب دانسته اند، ۳۶ نفر (۹/۹ درصد) آن را متوسط و ۲ نفر (۵/۰ درصد)، رادیو و تلویزیون را در حد کم به عنوان منبع اطلاعاتی مناسب دانستهاند.
-اطلاعات نشان می دهد که ۳۵۳ نفر (۹۷ درصد) از افراد مورد مطالعه در پاسخگویی به گویه کشاورزان نمونه به عنوان منبع اطلاعاتی مناسب، گزینه های زیاد و خیلی زیاد را انتخاب کرده اند، ۸ نفر (۲/۲ درصد) گزینه متوسط را انتخاب کرده اند و ۳ نفر (۸/۰ درصد) گزینه های کم و خیلی کم را انتخاب کرده اند.
-از دیدگاه ۳۰۷ نفر (۳/۸۴ درصد)، مددکاران در حد زیاد و خیلی زیاد ، ۴۲ نفر (۵/۱۱ درصد) متوسط و ۱۵ نفر (۱/۴ درصد) مددکاران در حد کم و خیلی کم به عنوان منبع اطلاعاتی مناسب ارزیابی شده است.
-۲/۸۵ درصد از افراد مورد مطالعه نشریات و مجلات را زیاد و خیلی زیاد، ۲/۱۰ درصد آن را متوسط ارزیابی کرده اند و ۷/۴ درصد این مسأله را در حد کم ارزیابی کرده اند.
جدول (۴-۱۶). منابع اطلاعاتی در خصوص پسته کاری در افراد مورد مطالعه