تشریح متغیرهای مطرح شده در مدل تحقیق ۵۸
جدول متغیرهای تحقیق ۶۲
نتیجه گیری فصل ۶۳
فصل سوم : روش شناسی پژوهش ۶۵
مقدمه ۶۶
روش تحقیق ۶۶
جامعه آماری و ویژگی های آن ۶۷
حجم نمونه و روش نمونه گیری ۶۷
قلمرو زمانی تحقیق ۶۸
روش و ابزار گردآوری داده ۶۸
تخصیص سوالات پرسشنامه ۶۸
روایی و پایایی ابزار گردآوری داده ها ۶۹
روایی ۶۹
پایایی پرسشنامه ۷۰
تجزیه و تحلیل داده ها ۷۱
مدل استفاده شده برای تحقیق ۷۳
خلاصه مطالب این فصل ۷۵
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها ۷۶
مقدمه ۷۷
آمار توصیفی ۷۷
توصیف متغیرهای جمعیت شناختی ۷۷
میانگین پاسخگویی به سوالات ۹۱
آمار استنباطی ۹۳
بررسی نرمال بودن متغیرهای تحقیق ۹۳
تجزیه و تحلیل فرضیات تحقیق ۹۴
رتبه بندی شاخص ها و متغیرهای تحقیق ۹۸
نتیجه گیری ۱۰۳
فصل پنجم : نتیجه گیری ۱۰۴
مقدمه ۱۰۵
تفسیر نتایج تحقیق ۱۰۵
آمار توصیفی ۱۰۵
تحلیل متغیرهای تحقیق ۱۰۶
عوامل عدم رضایت گردشگران ۱۰۶
عوامل رضایت ۱۰۸
- خدمات غذا و نوشیدنی ۱۰۸
- موقعیت هتل ۱۰۹
- ایمنی و امنیت هتل ۱۰۹
- خدمات داخل اتاق ۱۱۰
- کیفیت خدمات ارائه شده کارکنان ۱۱۰
سایر یافته های تحقیق ۱۱۱
نظرات گردشگران ۱۱۱
بحث ۱۱۲
محدودیت های پژوهش ۱۱۲
پیشنهادات کاربردی ۱۱۲
پیشنهاداتی برای پژوهش های آتی ۱۱۳
خلاصه فصل ۱۱۴
فهرست منابع I
پرسشنامه(فارسی) VII
پرسشنامه(چینی ماندارین) XI
فهرست جداول