ضریب همبستگی
نتیجه آزمون
توافق پذیری مدیران و عملکرد شغلی کارکنان
پیرسون
۱۰۸
۰۰۲/۰
۲۰۵/۰
تایید فرضیه
برای بررسی این فرضیه به علت نرمال بودن متغیرها از آزمون ضریب همبستگی پیرسون استفاده شد.همانطور که مشاهده می شود در سطح خطای ۰۱/۰ سطح معنی داری کمتر از ۰۱/۰ می باشد. بنابراین توافق پذیری مدیران بر عملکرد شغلی کارکنان تاثیر میگذارد (۰۱/۰ < سطح معنی داری)و شدت این رابطه برابر با ۲۰۵/۰بوده که بیانگر رابطه مستقیم توافق پذیری مدیران و عملکرد شغلی کارکنان است.
بررسی فرضیه ۵
بین با وجدان بودن مدیران و عملکرد شغلی کارکنان رابطه وجود دارد.
H0 : بین با وجدان بودن مدیران و عملکرد شغلی کارکنان رابطه وجود ندارد.
H1 : بین با وجدان بودن مدیران و عملکرد شغلی کارکنان رابطه وجود دارد.
جدول۴-۱۵- ضریب همبستگی با وجدان بودن مدیران و عملکرد شغلی کارکنان
متغیرها
نوع آزمون
تعداد نمونه
سطح معنی داری
ضریب همبستگی
نتیجه آزمون
با وجدان بودن مدیران و عملکرد شغلی کارکنان
پیرسون
۱۰۸
۰۰۰/۰
۶۱۵/۰
تایید فرضیه
برای بررسی این فرضیه به علت نرمال بودن متغیرها از آزمون ضریب همبستگی پیرسون استفاده شد.همانطور که مشاهده می شود در سطح خطای ۰۱/۰ سطح معنی داری کمتر از ۰۱/۰ می باشد. بنابراین با وجدان بودن مدیران بر عملکرد شغلی کارکنان تاثیر میگذارد (۰۱/۰ < سطح معنی داری)و شدت این رابطه برابر با ۶۱۵/۰بوده که بیانگر رابطه مستقیم با وجدان بودن مدیران و عملکرد شغلی کارکنان است.
فصل پنجم
نتیجهگیری و پیشنهادها
۵-۱- مقدمه
مهمترین مرحله در هر نوع مطالعه و پژوهش ، مرحله بحث و نتیجه گیری است. بدیهی است که پژوهش در هر زمینه ای که انجام شود دارای هدف و انگیزه خاص است، لیکن آنچه مهم است نتایج و دستاوردهای حاصل از آن است که می توانند کاربرد پیدا کنند. نتایج و پیشنهادها علاوه بر آنکه از نظر کاربردی کردن پژوهش اهمیت دارد، در ایجاد و تقویت انگیزه در پژوهشگران و همچنین در هموار نمودن راه مطالعات و تحقیقات کاملاً مؤثر است.
این فصل از قسمت های نتیجه گیری از یافته های تحقیق ( یافته های توصیفی و یافته های استنباطی)، نتیجه گیری وبحث و بررسی و محدودیتها و پیشنهادهای آتی تنظیم شده است.
با توجه با اینکه یافته های تحقیق باید با مبانی نظری، ادبیات و سابقه تحقیقات گذشته مقایسه گردد تا بحث و نتیجه گیری تحقیق از اعتبار لازم برخوردار گردد، لازم است تا نتایج این پژوهش برای مقایسه و استنتاج علمی ارائه گردد، نتایج این پژوهش به شرح زیر است.
۵-۲- نتایج و یافته ها
هدف این تحقیق بررسی رابطه ابعاد شخصیتی مدیران و عملکرد شغلی کارکنان است. جامعه آماری تحقیق حاضر مدیران مدارس دوره دوم متوسطه آموزش و پرورش شهرستان رشت که به تعداد ۱۵۰ نفر و کارکنان حدود ۴۵۰ نفر می باشند .نمونه آماری با بهره گرفتن از جدول مورگان برای هر کدام به تعداد ۱۰۸ نفر بود. از آنجایی که این تحقیق به بررسی ابعاد شخصیتی مدیران و عملکرد شغلی کارکنان پرداخته، لذا ۱۰۸ پرسشنامه ابعاد شخصیتی را مدیران و ۱۰۸ پرسشنامه عملکرد شغلی را کارکنان پاسخ دادند و سپس همبستگی بین این دومتغیر سنجیده شد. روش گردآوری اطلاعات میدانی، ابزار تحقیق پرسشنامه و روش تجزیه و تحلیل داده ها، با بهره گرفتن از ضریب همبستگی پیرسون انجام گرفت. روایی تحقیق با بهره گرفتن از روایی محتوا از طریق اساتید محترم و خبرگان مورد سنجش قرار گرفت. پایایی تحقیق نیز با بهره گرفتن از روش آلفای کرونباخ سنجیده شد که میزان آلفای بالاتر از ۷۰/۰ است.