با توجه به مدل بالا در مورد میزان تاثیر زمان حمل کالا بر زنجیره تامین و ابعاد آن می بینیم که میزان تاثیر مستقیم آن بر زنجیره تامین برابر ۰٫۸۷ است و مقدار گزارش شده T=8.36 که از ۱٫۹۶ بیشتر است و این نشان می دهد که فرض H0 که دال بر عدم وجود رابطه بین زمان حمل و زنجیره تأمین است رد می شود و فرض H1 یعنی بین زمان حمل مالا و زنجیره تأمین رابطه وجود دارد مورد تأیید قرار می گیرد تاثیر زمان حمل کالا تولید بر زنجیره تامین معنی دار است.
فرضیه هفتم
بین” بستهبندی” و” زنجیره تأمین” در شرکت مانیزان رابطه مثبت و معنادار وجود دارد.
فرضیات آماری :
H0: بین بستهبندی و زنجیره تأمین رابطه وجود ندارد.
H1: بین بستهبندی و زنجیره تأمین رابطه وجود دارد.
جدول ۴-۶۴ میزان تأثیر بستهبندی برزنجیره تأمین
زنجیره تامین
بسته بندی
بار عاملی
۰٫۷۷
آماره t
۷٫۱۹
تعداد
۲۱۷
با توجه به مدل بالا در مورد میزان تاثیر بستهبندی بر زنجیره تامین و ابعاد آن می بینیم که میزان تاثیر مستقیم آن بر زنجیره تامین برابر ۰٫۷۷ است و مقدار گزارش شده T=7.19 که از ۱٫۹۶ بیشتر است و این نشان می دهد که که فرض H0 که دال بر عدم وجود رابطه بین بسته بندی و زنجیره تأمین است رد می شود و فرض H1 یعنی بین بسته بندی و زنجیره تأمین رابطه وجود دارد مورد تأیید قرار می گیرد تاثیر بستهبندی تولید بر زنجیره تامین معنی دار است.
فصل پنجم
نتیجه گیری و ارائه پیشنهادات
۵-۱- مقدمه
هدف این پژوهش ارزیابی عملکرد عوامل مؤثر بر زنجیره تأمین از جمله تدارکات، انبارداری، انتقال، پردازش سفارشات،زمانبندی تولید،زمان حمل کالا و بسته بندی در شرکت صنایع لبنی مانیزان است که در جامعه آماری گفته شده بررسی وداده های جمع آوری شده از طریق پرسشنامه به وسیله آزمون های آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و نتایج حاصل از تحلیل های آماری مورد تفسیر قرار گرفته است. بنابراین این فصل شامل نتایج فرضیات و تفسیر آن ها، ارائه پیشنهادات به منظور بهبود و توسعه ی زنجیره تأمین در شرکت مانیزان و همچنین ارائه پیشنهادات آتی و بیان محدودیت های پژوهش است .
۵-۲- نتایج بررسی فرضیات با بهره گرفتن از آزمون های آماری
نتایج بررسی فرضیه ۱
با توجه به آزمون های انجام شده از طریق نرم افزار SPSS،و مقدارهای داده شده در جدول،متغیر مستقل تدارکات با مقدار T=7/19 دارای رابطه مثبت و ازنوع مستقیم و معناداری با زنجیره تأمین در شرکت لبنیات مانیزان بوده و دارای جایگاه هفتم از لحاظ تأثیرگذاری می باشد.
نتایج بررسی فرضیه ۲
با توجه به آزمون های انجام شده از طریق نرم افزار SPSS،و مقدارهای داده شده در جدول،متغیر مستقل انباردای با مقدار T=5/12 دارای رابطه مثبت و ازنوع مستقیم و معناداری با زنجیره تأمین در شرکت لبنیات مانیزان بوده و دارای جایگاه ششم از لحاظ تأثیرگذاری می باشد.
نتایج بررسی فرضیه ۳
با توجه به آزمون های انجام شده از طریق نرم افزار SPSS،و مقدارهای داده شده در جدول،متغیر مستقل انتقال با مقدار T=5/62 دارای رابطه مثبت و ازنوع مستقیم و معناداری با زنجیره تأمین در شرکت لبنیات مانیزان بوده و دارای جایگاه پنجم از لحاظ تأثیرگذاری می باشد.
نتایج بررسی فرضیه ۴
با توجه به آزمون های انجام شده از طریق نرم افزار SPSS،و مقدارهای داده شده در جدول،متغیر مستقل پردازش سفارشات با مقدار T=6/77 دارای رابطه مثبت و ازنوع مستقیم و معناداری با زنجیره تأمین در شرکت لبنیات مانیزان بوده و دارای جایگاه چهارم از لحاظ تأثیرگذاری می باشد.
نتایج بررسی فرضیه ۵
با توجه به آزمون های انجام شده از طریق نرم افزار SPSS،و مقدارهای داده شده در جدول،متغیر مستقل زمانبندی تولید با مقدار T=7/93 دارای رابطه مثبت و ازنوع مستقیم و معناداری با زنجیره تأمین در شرکت لبنیات مانیزان بوده و دارای جایگاه دوم از لحاظ تأثیرگذاری می باشد.