۱.۰۰۰۰۰۰۰۰۰
۳۱
۱.۰۰۰۰۰۰۰۰۰
۳۲
با توجه به داده های موجود در جدول ۹.۴، در این مدل تعداد۱۹ نفر از ۳۲ نفر کارا میباشند یعنی دارای ۶ ویژگی مؤثر آمادگی جسمانی به دست آمده هستند و برای انتخاب مناسب تشخیص داده شدند و میتوانند به موفقیتهای لازم دست یابند. شمارههای این افراد به شرح ذیل میباشد:
(۲ - ۴ - ۵ - ۶ - ۷ - ۹ - ۱۱- ۱۳ - ۱۵ - ۱۶- ۱۸ - ۱۹ - ۲۲ - ۲۴ - ۲۶ - ۲۸ - ۲۹ - ۳۰ - ۳۱ - ۳۲ )
هدف چهارم: تعیین کاراترین شرکت کنندهها در اجرای ماده هفتگانه دو و میدانی بر اساس ویژگیهای بیومکانیک، آنتروپومتریک و آمادگی جسمانی
جهت تحلیل هدف چهارم تحقیق، از اشترک گیری بین افراد کاراتر شناسایی شده در هر بخش استفاده شد که نتایج حاصل به صورت زیر آورده شده است.
- ۲۸- ۳۰) ∩(۱-۲-۴-۵-۸-۹-۱۱-۱۳-۱۴-۱۵-۱۸-۱۹-۲۰-۲۱-۲۲-۲۳-۲۶-۲۹-۳۰-۳۱)
- ۷- ۹- ۱۱- ۱۳- ۱۵-۱۶- ۱۸- ۱۹- ۲۲- ۲۴- ۲۶- ۲۸- ۲۹- ۳۰- ۳۱- ۳۲) ∩(۳- ۴- ۶- ۲۰- ۲۴- ۲۷
(۴-۳۰) =(۲- ۴- ۵- ۶
با توجه به داده های موجود تعداد ۲ نفر از مجموع ۳۲ نفر کارا میباشند و برای انتخاب مناسب تشخیص داده شدند. به این معنی که این تعداد در مجموع از نظر فاکتورهای بیومکانیک، آنتروپومتریک و آمادگی جسمانی شناسایی شده جهت امر استعدادیابی در سطح فراتری قرار دارند یعنی میتوانند به موفقیتهای لازم در اجرای ماده هفتگانه دو و میدانی دست یابند.
فصل پنجم
(بحث و نتیجهگیری)
آخرین مرحله از کار عملی تحقیق، نتیجه گیری است. این مرحله به چند علت حائز اهمیت خاص است؛ ابتدا اینکه تمامی نتایج تحقیق در این قسمت مشخص میشوند؛ این قسمت خلاصهای از یافته و ایدههای کل فرایند تحقیق است؛ بسیاری از افراد، تنها به نتایج تحقیق توجه می کنند و به سایر بخشهای تحقیق اهمیتی نمیدهند و مهمتر اینکه حاصل تحقیق آن چیزی است که در نتیجه گیری به دست می آید. اگر تمامی بخشها و مراحل تحقیق، دقیق و بدون اشکال انجام شود، اما نتیجه گیری صحیح انجام نشود، حاصل همه دقتهای مراحل مختلف هدر خواهد رفت. در بسیاری از موارد نیز نتیجه گیری می تواند ضعفهای مراحل دیگر را جبران کند. با عنایت به اهمیت نتیجه گیری، لازم است در این مرحله به چهارچوب تحقیق و اقدامات انجام شده در تحقیق توجه ویژه شود.
با توجه به این نکات در نتیجه گیری پس از مرور چارچوب تحقیق و روند تحقیق به بیان
یافتههای تحقیق و تدوین پیشنهادات قابل ارائه و تدوین پیشنهاداتی برای پژوهشگران آینده خواهیم پرداخت.
۱.۵. چارچوب کلی تحقیق
استعدادیابی، مدت مدیدی است که مورد توجه و علاقه پژوهشگران، مربیان، مدیران، هیئتها و دولتها قرار گرفته است (ابت و همکاران، ۲۰۰۵، هلت، ۲۰۰۴) و سالهای زیادی است که دانشمندان سعی کرده اند تا شاه کلیدهای پیش بینی کننده استعداد را در ورزشهای مختلف بشناسند ( رگنیر و همکاران، ۱۹۹۳).
در این تحقیق تلاش شده است که استعداد یابی در ماده هفتگانه دو و میدانی بر اساس
ویژگیهای بیومکانیک، آنترپومتریک و آمادگی جسمانی آنها، مورد بررسی قرار گیرد. روش تحقیق مورد استفاده در این پژوهش میدانی و از نظر هدف کاربردی است. جامعه آماری تحقیق حاضر را ورزشکاران دختر رشته دو و میدانی (۱۶-۱۲) سال شهرستان کرمانشاه شامل میشدند که از بین آنها ۳۲ نفر از دختران نوجوان عضو تیم استان و تیم ملی دو و میدانی به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند بر این اساسویژگیهای بیومکانیک شامل (فلکشن، هایپر اکستنشن و آبداکشن شانه و ران، فلکشن آرنج و زانو و تعادل ایستا و پویا)، ویژگیهای آنتروپومتریک شامل (وزن، قد، فاصله زائده آخرمی تا زمین در حالت ایستاده، فاصله زانو تازمین درحالت ایستاده، طول اندامهای بازو، ساعد، ران، ساق و پا، پهنای قسمت های مختلف بدن شامل شانه ها، پهنای تنه از سطح نوک سینه ها، پهنای تنه از سطح ناف، پهنای تنه از سطح لگن، قطر مچ دست، قطر قوزک ها، همچنین محیط اندامهای مختلفی چون محیط تنه از سطح نوک سینه ها، محیط تنه از سطح ناف، محیط تنه از سطح لگن، محیط ران در قسمت میانی، محیط زانو، بیشترین محیط ساق، بیشترین محیط بازو، محیط آرنج، بیشترین محیط ساعد، محیط مچ دست، محیط مچ پا و چربی زیر جلدی قسمت های مختلفی همچون عضله سه سر، تحت