استقبال
۴۲۳
۱/۶۷
عدم استقبال
۲۰۷
۹/۳۲
مجموع
۶۳۰
۱۰۰
همان طور که از نتایج مشخص است ۱۰/۶۷ درصد افراد اعلام کردند در صورت راه اندازی ایستگاه ها و مسیرهای مخصوص دوچرخه سواری از اینگونه طرح ها استقبال می کنند. این در حالی است که در طرف مقابل ۹۰/۳۲ درصد پاسخ دهندگان عدم استقبال خود از این گونه طرح ها را اعلام کردند.
۴-۲-۱۱) توصیف نظر پاسخ دهندگان در مورد تاثیر برنامه ریزی های دولت در انجام یا عدم انجام دوچرخه سواری توسط شهروندان
نمودار شماره ۴-۷ توزیع نظر پاسخ دهندگان در مورد تاثیر برنامه ریزی های دولت در انجام یا عدم انجام دوچرخه سواری توسط شهروندان
نمودار ۴-۷: نظر پاسخ دهندگان در مورد تاثیر برنامه ریزی ها دولت در انجام یا عدم انجام دوچرخه سواری توسط آنان
همان طور که از نتایج مشخص است اکثریت افراد اعلام کردند که دولت نقش مهمی در انجام یا عدم انجام دوچرخه سواری افراد دارد. ۸/۲۸ درصد افراد اعلام کردند که برنامه ریزی های دولت بسیار زیاد در دوچرخه سواری افراد نقش دارد. ۴/۱۴ درصد نیز اعلام کردند برنامه ریزی های دولت بسیار کم در انجام یا عدم انجام دوچرخه سواری افراد نقش دارد.
۴-۳) تحلیل عاملی
به منظور پی بردن به کفایت نمونه برداری در تحلیل عاملی از آزمون کیزر – می یر – الکین استفاده شد. نتایج این آزمون در جدول شماره ۴-۴ نشان داده شده است.
جدول شماره۴-۴: آزمون کیزر – می یر – الکین
۹۶۵/۰
شاخص KMO
همان طور که نتایج جدول ۴-۴ نشان داد شاخص آزمون کیزر – می یر – الکین برابر ۹۶۵/۰ می باشد و با توجه به اینکه هر اندازه مقدار این شاخص نزدیک به یک باشد نشان دهنده مقدار بالای مناسب بودن نمونه گیری می باشد و پس نتیجه گرفته می شود که داده های مورد نظر برای تحلیل عاملی مناسب است.
به منظور پی بردن به همبستگی گویه های مورد مطالعه از آزمون بارتلت استفاده شد. نتایج این آزمون در جدول شماره ۴-۵ نشان داده شده است.
جدول شماره ۴-۵ : آزمون بارتلت
۳۴۱/۸۸۶۵
تقریبی از آماره کای دو
۳۵۱
درجه آزادی
۰۰۱/۰
سطح معناداری
همان طور که نتایج آزمون بارتلت نشان می دهد با توجه به کوچک بودن سطح معناداری از ۰۵/۰ بنابراین فرض شناخته بودن ماتریس همبستگی رد می شود. بنابراین با این توضیح مشخص شد که کاملا انجام تحلیل عاملی برای داده های این تحقیق مناسب می باشد.
بعد از مشخص شدن مناسب بودن داده ها برای انجام تحلیل عاملی از جدول اشتراکات به منظور حذف سوالات نامناسب استفاده می شود. جدول شماره ۴-۶ نتایج این قسمت را نشان می دهد.
جدول شماره ۴-۶ : جدول اشتراک ها