D2
۰٫۰۳-
۳٫۲۵-
۰
۰٫۰۱
۱٫۲۱
۰٫۲۲
D2*INV
۰٫۰۰۰۰۸
۱٫۵
۰٫۱۳
۰٫۰۰۰۵-
۰٫۹۰-
۰٫۳۶
ضریب تعیین
۰٫۲۴
۰٫۲۴
ضریب تعیین تعدیل شده
۰٫۲۳
۰٫۲۳
آماره آزمون
۴۵٫۹
۳۹٫۷۸
احتمال آزمون
۰
۰
آماره دوربین واتسون
۱٫۵۲
۱٫۵۲
هدف از تصریح این مدل ها بررسی رابطه دوره گردش موجودی کالا و سودآوری در دوره رونق اقتصادی است. . بررسی تاثیر متغیر تعاملی INV با دوره رونق اقتصادی با متغیرهای سودآوری، در هر دو رابطه بی معنا شد. این نتایج نشان دهنده عدم اهمیت رابطه سودآوری و INV در دوره رونق اقتصادی می باشد. در نتیجه فرضیه ۴-۳ رد می شود.
بررسی نتایج حاصل از فرضیات گروه سوم نشان داد که: متغیر کنترلی نسبت جاری در همه ارزیابی ها دارای رابطه مثبت و معناداری با سودآوری می باشد. متغیر کنترلی نسبت بدهی در هیچ یک از دوره ها رابطه معناداری با متغیرهای سودآوری ندارد. متغیر اندازه شرکت نیز در کلیه ارزیابی ها، دارای رابطه مثبت و معناداری با سودآوری می باشد.
۴-۵٫ خلاصه:
در این فصل پس از بیان آماره توصیفی متغیرها، نسبت به محاسبه متغیرها، انجام آزمون های آماری مورد نیاز برای سنجش مانایی، هم انباشتگی و در نهایت تخمین مدل های مختلف برای آزمون فرضیه های تحقیق اقدام شده است. در یک جمع بندی از نتایج حاصل از اجرای مدل ها می توان نتیجه گرفت که در مجموع در فرضیه های گروه اول در ارتباط با چرخه تبدیل وجه نقد و سودآوری فرضیه ۱-۱ قبول و فرضیه ها ۱-۲ و ۱-۳ رد شدند. در فرضیه های گروه دوم در ارتباط با دوره پرداخت بدهی و سودآوری فرضیه ۲-۱ قبول و بقیه فرضیه ها رد شدند. در فرضیه های گروه سوم در ارتباط با دوره وصول مطالبات و سودآوری فرضیه ۳-۱ قبول و فرضیه های ۳-۲ و ۳-۳ رد شد. و در پایان در فرضیه های گروه چهارم در ارتباط با دوره گردش موجودی کالا و سودآوری کلیه فرضیه ها رد شدند.
فصل پنجم
نتیجه گیری و پیشنهادات
۵-۱٫ مقدمه:
در فصول گذشته پس از بیان کلیات تحقیق، مرور بر ادبیات موضوع و مطالعات انجام شده، با توجه به روابط منطقی حاکم بر متغیر وابسته و متغیرهای مستقل، الگوی مناسبی انتخاب شد و با بهره جستن از مدل ترکیبی تخمین زده شد. در این فصل نتایج حاصل مورد بررسی قرار می گیرد و سپس پیشنهادات مربوطه ارائه می شود.