۳.۷۶
۳.۸۶
۴- دسترسی به خدمات پزشکی و بهداشتی
۰.۵۸-
۳.۳۷
۳.۹۵
شکل(۱۵-۴): انتظارات /عملکرد تسهیلات و خدمات مقصد
مطابق ماتریس انتظارات و عملکرد تسهیلات و خدمات مقصد (شکل ۱۵-۴) همه مؤلفهها بر روی سناریوی (Lose) قرار گرفتهاند و این به معنای برآورده نشدن انتظارات از این مؤلفهها میباشد.
به منظور محاسبه سطوح رضایت گردشگران از مؤلفه های تصویر از مقصد از سه گویه استفاده شده است جدول (۶-۴). مقایسه میانگین انتظارات و عملکرد برای گویه های تصویر از مقصد نشاندهنده آن است که تفاوت میانگینها برای گویههای (بحرانهای امنیتی و درگیریهای داخلی در میزان رضایت اینجانب تأثیر داشته است و تاثیر بحرانهای فعلی در کشور عراق برای مسافرت مجدد) منفی بودند که این بدان معنا میباشد که بحران های امنیتی بر رضایت پاسخگویان و مسافرت مجدد آنان به کشور عراق موثر میباشند و و برای گویه (میزان بحران امنیتی و درگیریهای داخلی در کشور عراق) مثبت میباشد. یعنی میزان بحرانها و درگیرهای امنیتی موجود در کشور عراق از میزان بحرانها و درگیرهای امنیتی مورد انتظار پاسخگویان کمتر بوده است.
جدول (۶-۴):انتظارات، عملکرد و سطح رضایت از تصویر از مقصد
تصویر از مقصد
سطح رضایت
عملکرد
انتظارات
عملکرد- انتظارات
میانگین
میانگین
۱- بحرانهای امنیتی و درگیری های داخلی در میزان رضایت اینجانب تأثیر داشته است
۰.۶۱-
۲.۸۶
۳.۴۷
۲- میزان بحران امنیتی و درگیری های داخلی در کشور عراق
۰.۰۱
۳.۵۹
۳.۵۸
۳- تاثیر بحرانهای فعلی در کشور عراق برای مسافرت مجدد
۰.۶۴-
۲.۸۸
۳.۵۲
مطابق ماتریس انتظارات وعملکرد تصویر از مقصد مؤلفهی دو (میزان بحران امنیتی و درگیریهای داخلی در کشور عراق) بر روی سناریوی (WIN) قرار دارند و این به معنای برآورده شدن انتظارات از این مؤلفهها میباشد اما مؤلفهی اول (بحرانهای امنیتی و درگیریهای داخلی در میزان رضایت اینجانب تأثیر داشته است) و سوم (تاثیر بحرانهای فعلی در کشور عراق برای مسافرت مجدد) بر روی سناریوی (Lose) قرار گرفته که این به معنای برآورده نشدن انتظارات از این مولفه میباشد (شکل ۱۶-۴).
شکل (۱۶-۴): انتظارات /عملکرد تصویر از مقصد
۴-۴- سنجش تاثیرگذاری ابعاد محصول گردشگری توریسم مذهبی کشور عراق بر رضایت گردشگران شهر تبریز
برای تحلیل و آزمون فرضیات تحقیق رابطه بین امکانات و کیفیت خدماترفاهی (متغیرمستقل) و رضایت گردشگران (متغیروابسته)، رابطه بین بحرانهای امنیتی و وجود درگیریهای داخلی و رضایت گردشگران، رابطه بین برخورد متولیان امر و ضابطین و رضایت گردشگران بررسی و با بهره گرفتن از مدل رگرسیونی تک متغیره و در نهایت روابط بین جاذبه مقصد، دسترسی مقصد، تسهیلات مقصد، تصویر از مقصد (متغیر مستقل) رضایت گردشگر (متغیر وابسته) با بهره گرفتن از مدل رگرسیون چند متغیره مورد بررسی و سنجش قرار گرفت. در رگرسیون چندگانه، چند متغیر مستقل مدلی را میسازند که مقدار متغیر وابسته را پیشبینی میکنند. در واقع ضرایب مدلهای رگرسیونی امکان شناسایی روابط بین متغیرهای مستقل و وابسته را فراهم میآورند.
رابطه ریاضی رگرسیون تک متغیره مطابق رابطه (۴-۱)است
رابطه (۴-۱) Y= β۰+ β۱+ɛ
و معادله تجربی رگرسیون چند متغیره مطابق رابطه (۴-۲) میباشد:
رابطه (۴-۲)Y = a + b1X1 + b2X2 + … + bnXn