جدول ۴-۲- مقایسه میانگین صفات گیاهی دو رقم کلزا در رژیمهای مختلف آبیاری و غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید ۴۴
جدول ۴-۳- تجزیه واریانس صفات گیاهی دو رقم کلزا در رژیمهای مختلف آبیاری و غلظتهای متفاوت سالیسیلیک اسید ۴۷
جدول ۴-۴- مقایسه میانگین صفات گیاهی دو رقم کلزا در رژیمهای مختلف آبیاری و غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید ۵۳
جدول ۴-۵- تجزیه واریانس صفات گیاهی دو رقم کلزا در رژیمهای مختلف آبیاری و غلظتهای متفاوت سالیسیلیک اسید ۵۷
جدول ۴-۶- مقایسه میانگین صفات گیاهی دو رقم کلزا در رژیمهای مختلف آبیاری و غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید ۶۱
جدول ۴-۷- جدول تجزیه واریانس صفات گیاهی دو رقم کلزا در رژیمهای مختلف آبیاری و غلظتهای متفاوت سالیسیلیک اسید ۷۰
جدول ۴-۸- مقایسه میانگین صفات گیاهی دو رقم کلزا در رژیمهای مختلف آبیاری و غلظتهای مختلف سالیسیلیک اسید ۷۴
فهرست شکل ها
عنوان صفحه
شکل ۱-۱- مدل شماتیک فعالیت سالیسیلیک اسید برای القای مقاومت در تنشهای غیر زیستی ۱۲
شکل ۳-۱- نقشه طرح آزمایش ۲۶
شکل ۳-۲- مراحل آمادهسازی و کاشت. ۲۸
شکل ۳-۳- مراحل داشت. ۲۹
شکل ۳-۴- مرحله گلدهی (زمان اعمال تیمارهای تنش خشکی). ۳۰
شکل ۳-۵- اعمال تیمار سالیسیلیک اسید. ۳۱
شکل ۳-۶- مراحل برداشت ۳۲
شکل ۳-۷- اندازهگیری ارتفاع نهایی ۳۳
شکل۳-۸- اندازهگیری دمای سایهانداز گیاهی کلزا با بهره گرفتن از دماسنج مادونقرمز ۳۵
شکل ۳-۹- اندازه گیری قطر ساقه با بهره گرفتن از کولیس ورنیه ۳۵
شکل ۴-۱- اثر رقم بر ارتفاع بوته ۴۰
شکل ۴-۲- اثر رقم بر تعداد شاخه فرعی در بوته ۴۲
شکل ۴-۳- اثر سطوح تنش خشکی بر طول خورجین در بوته کلزا ۴۵
شکل ۴-۴- اثر رقم بر طول خورجین ۴۶
شکل ۴-۵- اثر تیمارهای سالیسیلیک اسید بر طول خورجین در بوته ۴۸
شکل۴-۶- اثر متقابل سطوح مختلف تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر طول خورجین در بوته ۴۸
شکل۴-۷- اثر رقم بر تعداد خورجین در ساقه اصلی ۴۹
شکل۴-۸- اثر سطوح تنش خشکی بر تعداد خورجین در شاخه های فرعی ۵۰
شکل۴-۹- اثر تیمارهای سالیسیلیک اسید بر تعداد خورجین در شاخه های فرعی ۵۱
شکل۴-۱۰- اثر سطوح تنش خشکی بر تعداد خورجین در بوته ۵۲
شکل۴-۱۱- اثر تیمارهای سالیسیلیک اسید بر تعداد خورجین در بوته ۵۲
شکل۴-۱۲- اثر سطوح تنش خشکی بر تعداد دانه در خورجین ۵۴
شکل۴-۱۳- اثر رقم بر تعداد دانه در خورجین ۵۵
شکل۴-۱۴- اثر تیمارهای سالیسیلیک اسید بر تعداد دانه در خورجین ۵۶
شکل۴-۱۵- اثر متقابل سطوح تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر تعداد دانه در خورجین ۵۶
شکل ۴-۱۶- اثر سطوح تنش خشکی بر وزن هزاردانه ۵۸
شکل ۴-۱۷- اثر رقم بر وزن هزار دانه ۵۹
شکل۴-۱۸- اثر تیمارهای سالیسیلیک اسید بر وزن هزاردانه ۶۰
شکل۴-۱۹- اثر متقابل سطوح تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر وزن هزار دانه ۶۰
شکل۴-۲۰- اثر متقابل رقم و سالیسیلیک اسید بر وزن هزار دانه در شرایط آبیاری مطلوب ۶۲
شکل۴-۲۱- اثر متقابل رقم و سالیسیلیک اسید بر وزن هزار دانه در شرایط تنش خشکی انتهای فصل ۶۳
شکل۴- ۲۲- اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر عملکرد دانه کلزا ۶۴
شکل۴-۲۳- اثر رقم بر عملکرد دانه کلزا ۶۴
شکل۴- ۲۴- اثر تیمارهای سالیسیلیک اسید بر عملکرد دانه کلزا ۶۵
شکل۴-۲۵- اثر متقابل تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر عملکرد دانه کلزا ۶۶
شکل۴-۲۶- اثر متقابل رقم و سالیسلیک اسید بر عملکرد دانه کلزا در شرایط آبیاری مطلوب ۶۷
شکل۴-۲۷- اثر متقابل رقم و سالیسیلیک اسید بر عملکرد دانه کلزا در شرایط تنش خشکی انتهای فصل. ۶۸
شکل۴-۲۸- اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر عملکرد بیولوژیک کلزا ۶۹
شکل۴-۲۹- اثر رقم بر عملکرد بیولوژیک کلزا ۷۱
شکل۴-۳۰- اثر تیمارهای مختلف سالیسیلیک اسید بر عملکرد بیولوژیک کلزا ۷۲
شکل۴-۳۱- اثر متقابل تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر عملکرد بیولوژیک کلزا ۷۳
شکل۴-۳۲- اثر رقم بر شاخص برداشت ۷۵
شکل۴-۳۳- اثر متقابل رقم و سالیسیلیک اسید بر شاخص برداشت ۷۶
شکل۴-۳۴- روند تغییرات دمای سایهانداز گیاهی در تیمارهای تنش خشکی ۷۷
پژوهش های انجام شده درباره : تأثیر تنش خشکی انتهای فصل و سالیسیلیک اسید بر ...