فکر می کنید محتوی برنامه های تبلیغی بانکداری الکترونیکی در جهت حفظ حقوق شهروندی، توسعه و رفاه اجتماعی و جلب رضایت مشتریان است؟
به نظر شما برنامه های تبلیغی بانکداری الکترونیک شما را ترغیب به استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک می کند؟
فکر می کنید برنامه های تبلیغی بانکداری الکترونیک شما را در تصمیم گیری در انتخاب نوع ابزار خاص از خدمات بانکداری الکترونیک هدایت می کند؟
میزان فراگیری شما از طریق آگهی های تبلیغی تلویزیونی در خصوص بانکداری الکترونیک چقدر است؟
پیش فرض: بین شاخه های بانکداری الکترونیک بر حسب نیازهای بازار بانکداری الکترونیک و میزان رضایت مشتریان از آن رابطه وجود دارد
شاخه های بانکداری الکترونیک برحسب نیازهای بازار بانکداری الکترونیک
دیاگرام ۳-۲-بررسی شاخصه های بانکداری الکترونیک
آیا تبلیغات های محیطی و تلویزیونی استفاده از کدامیک از خدمات بانکی ذیل از بانکداری الکترونیک را ترغیب می نماید؟
بانکداری اینترنتی
بانکداری مبتنی برتلفن همراه وفناوری های مرتبط با آن
بانکداری تلفنی
بانکداری مبتنی بر نمابر
بانکداری مبتنی بر دستگاه های خودپرداز
بانکداری مبتنی بر پایانه های فروش
بانکداری مبتنی برشعبه های الکترونیکی
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده ها
مقدمه
دراین فصل به تجزیه وتحلیل اطلاعات داده هاپرداخته می شودودلایل استفاده ازفنون ترسیمی که در راه روشن شدن مباحث، برجسته شدن آنان و در نهایت تنوع کارتحقیق بکار می آیند ونمودارهای به کاربرده شده درپایان نامه که در بررسی های اجتماعی بکار می رود و اطلاعات زیادی را درمورد نسبتهای تشکیل دهنده یک کمیت به بیننده می دهد موردبررسی قرارمی گیرد.
تجزیه تحلیل اطلاعات داده ها
فنون ترسیمی:
منظور فنونی است که در راه روشن شدن مباحث، برجسته شدن آنان و در نهایت تنوع کارتحقیق بکار می آیند. بنابراین، داده های جداول را می توان بر روی نمودارها، نماها، هیستوگرامها، دیاگرامها و انواع خاص هر یک جای داد. درین برهه از کار تحقیق، بیشتر سلیقه و ابتکار محقق بکار می آید. اما اطلاع از تجربه های موجود، ابداعات دیگران، فنون رایج و پذیرفته شده برای همگان لازم است.
استفاده ازفنون به دلایل زیر است:
فنون ترسیمی، موجبات روشن شدن موضوع را فراهم می آورند وفهم آن را نیز آسان می سازند.
تبلور نتایج را موجب می شوند. بدین ترتیب ، هنگامی که قرار است رشد جمعیت و تبعات آن
( ازجمله افزایش انباشتی جمعیت در سالهای بعد) را با بهره گرفتن از این فنون نشان دهند، واقعیت بهتر و بصورت برجسته تری به چشم می خورد.( ساروخانی:۱۳۸۸،ص ۴۶۰)
در نگهداشت نتایج ذهن آدمی موثرند. با خطوط منظم و با بهره گرفتن از زبان رنگها و… موجبات بقاء بهتر داده ها را در ذهن فراهم می آورند.
در یادآوری بیشتر نتایج تاثیر مطلوب دارند، چون تداعی معانی را موجب می شوند ، زمان غیبت ذهنی [۷۲] را کاهش می دهند. بدین قرار، فرد به محض دیدن آن رنگ خاص، آن داده یا نتیجه تحقیقی را بیاد می آورد.
با تجسم نتایج، موجبات تصمیم گیری های محتاطانه را فراهم می آورند. به عنوان مثال، چنانچه قرار باشد، صحنه ای شبیه سازی شده از تبعات احتمالی یک اقدام نظامی فراهم آید، سیاستمدار را به حزم بیشتر دعوت خواهد کرد.( همان: ص ۴۷۵)
از یکنواختی و خشک بودن تحقیق جلوگیری می کند و به تحقیق ابعاد جدیدی می بخشد. سلیقه خاص محقق در ارائه نتایج مشهود می شود، دید او از داده های بدست آمده مجال بروز و تجلی می یابد و بالاخره علم با هنر بهتر و بیشتر می آمیزد.
خلاقیت محقق را بهتر به منصه ظهور می رساند. محقق اندیشه را آزادتر بکار می گیرد.
بسط میزان و نوع استفاده کنندگان [۷۳] را هم از نظر کمی و هم از نظر تنوع موجب می شود. یک تحقیق بسیار ریاضی یا نظری صرفا” چند محقق متخصص را بخود فرا می خواند و حال آنکه فنون ترسیمی ظریف، با افزایش جاذبه، موجب می شوند، هم مردم بیشتری به آن روی کنند، نتایج تحقیق فراگیری بیشتری یابد، هم مردمی با تحصیلات گوناگون و تخصصهای مختلف به آن توجه نمایند.[۷۴]بدینقرار بسیاری، فنون ترسیمی را در راه رسیدن به اعماق جامعه مفید و موثر می دانند.
رسوخ به دنیای فراغت انسانها را سبب می شود، کارسخت و خشک تحقیق می توانست صرفا” زمان کار متخصصین را بخود گیرد و حال آنکه جذابیت ناشی از کاربرد این فنون موجبات رسوخ تحقیق را به زمان فراغت و آزاد انسانها فراهم می آورد.
نمودارهای بکار برده شده در تحقیق
نمودار دایره ای در زمره پرکاربرد ترین نمودارهایی است که در بررسی های اجتماعی بکار می رود و اطلاعات زیادی را درمورد نسبتهای تشکیل دهنده یک کمیت به بیننده می دهد: برای تهیه این نمودار، اجزا تشکیل دهنده یک کمیت را معمولا” به درصد تبدیل می کنند. پس بر این اساس محیط دایره را به ۱۰۰ قسمت می کنند که با توجه به اینکه محیط دایره ۳۶۰ درجه است، هر قسمت آن برابر می شود با ۶/۳ درجه به این ترتیب با ضرب میزان کمیت که بصورت درصد داریم، در ۶/۳ سطحی را که کمیت مربوط اشغال می کند، مشخص می کنیم. در صورتی که ارقام ما بصورت رقم مطلق باشد از طریق تناسب سطح هر کمیت محاسبه می شود.( همان: ص ۴۷۶)
۱-۴- آمار توصیفی
۱-۱-۴- جنسیت
اولین سوال پاسخگو مربوط به سوالات جغرافیایی بوده است بر این اساس ۱۲۰ نفر معادل ۳۹٫۶ درصد زن و ۱۸۰ نفر معادل ۵۹٫۴ درصد را آقایان به خود اختصاص داده اند البته بیشترین فراوانی مربوط به آقایان مراجعه کننده به بانک کشاورزی می باشد که به بانک کشاورزی مراجعه کرده اند .
جدول شماره۱ -۱-۴ جنسیت |