۵٫۷۴۹۶۳۶
۰٫۰۰۰۰
Dec* Log(EFT/EFT)
(۲β)
۰٫۰۲۴۷۸۵-
۲٫۵۶۸۱۱۵-
۰٫۰۱۱۳
همانطور که در جدول ۴-۲۲ ملاحظه می شود ، مقدار ضریب ۲β دارای مقداری منفی است که نشان از چسبندگی هزینه ی حسابرسی دارد، همچنین آماره ی t از لحاظ آماری معنا دار است(کمتر از ۰٫۰۵) . علاوه بر آن ۲β۱+β۱›β می باشد .در واقع مجموع ۲β۱+β شدت چسبندگی را نشان می دهد که میزان شدت چسبندگی در این حالت ۳۳٫۴۷% می باشد . (۰٫۰۲۴۷۸۵-۰٫۳۵۹۵۰۴) . بنابراین با توجه به مقدار ضریب ۲β که مقداری منفی است و با توجه به سطح معنا داری این ضریب می توان فرضیه ی دوم را با اطمینان ۹۵% مورد تأیید قرار داد .این نتیجه با نتایج حاصل از تحقیقات زنجیر دار و همکاران (۱۳۹۳) ، نمازی و دوانی پور(۱۳۸۹) ، قائمی و نعمت الهی (۱۳۸۶) ، مدیروس(۲۰۰۴) و اندرسون و همکاران (۲۰۰۳) هماهنگ است .
مدل برآورد شده ی فرضیه چهارم به صورت زیر خواهد بود :
۴-۵-۵) آزمون فرضیه ی پنجم
فرضیه ی پنجم این تحقیق ، مشابه فرضیه ی سوم است با این تفاوت که فرضیه ی سوم اثر نرخ تورم را در مورد چسبندگی هزینه ی حسابرسی ارزیابی کرد اما این فرضیه اثر نرخ تورم را در مورد هزینه های عملیاتی حسابداری مورد ارزیابی قرار می دهد . در نتیجه فرضیه ی صفر و یک به صورت زیر خواهند بود :
H0 : نرخ تورم بر چسبندگی هزینه های عملیاتی حسابداری تأثیر ندارد .
H1 : نرخ تورم بر چسبندگی هزینه های عملیاتی حسابداری تأثیر دارد .
طبق روالی که برای چهار فرضیه ی قبل اجرا شد ، در ابتدا آزمون F لیمر جهت انتخاب بین روش های داده های پنل یا داده های تلفیقی انجام می شود . سپس در صورتی که روش داده های تابلویی مورد تأیید قرار گرفت ، آزمون هاسمن را برا این فرضیه نیز اجرا خواهیم کرد .
جدول ۴-۲۳) انجام آزمون F لیمر فرضیه ی پنجم (انتخاب بین Panel Data یا Pooling Data)
فرضیه
نوع آزمون
آماره ی آزمون
مقدار آماره
احتمال
(P-Value)
روش پذیرفته شده
فرضیه ی پنجم
لیمر
f
۳٫۲۱۶۸۹۶
۰٫۰۰۰۰
Panel Data
بر اساس نتیجه ی ارائه شده در جدول ۴-۲۳ ، سطح معنی داری آزمون لیمر کمتر از ۰٫۰۵ است و در نتیجه برای این فرضیه هم روش داده های تابلویی به کار برده خواهد شد . در نتیجه لازم است آزمون هاسمن نیز انجام شود . جدول ۴-۲۴ آزمون هاسمن را برای این فرضیه نشان می دهد :
جدول ۴-۲۴) انجام آزمون هاسمن فرضیه ی پنجم (انتخاب بین اثرات ثابت یا اثرات تصادفی)
فرضیه
نوع آزمون
آماره ی آزمون
مقدار آماره
احتمال